geslaagd jeugdkamp 2017!

23 mei 2017

Het weekend van 20 en 21 mei stond op de HSV-velden weer volledig in het teken van de jeugd.

Ruim 180 kinderen hadden een sportief en gezellig samenzijn. De jongste deelnemer was 6 en de oudste 15 jaar! Geweldig dat ze allemaal respectvol en leuk met elkaar om kunnen gaan. Zaterdagochtend vroeg mocht iedereen zijn eigen tent opzetten waarmee de HSV Camping geopend was!
Veel voetbal volgde, maar uiteraard niet zonder de waterglijbaan, de ‘crazy football’ spellen, zoals schieten door wasmachines, de griezeltocht in het donker en deze keer was het “Van ruilen-komt huilen’-spel wel heel bijzonder, want tijdens het spel werden we vereerd door een bezoekje van de burgemeester, die zich vervolgens liet uitdagen om even mee te voetballen en dat heel goed deed.

We hadden nóg een bijzondere gast namelijk de in Nederland wereldberoemde Freestyler Joshua Agteres die de kinderen mooie voetbaltrucs leerde.
Van Revacenter Heemskerk kregen de kinderen een boeiende workshop over het ‘Join(t) forces principe’ waarin ze leren anders met hun spieren om te gaan.

Zondagmiddag werd er afgesloten middels een zinderende Penalty Bokaal-finale.
> Gelukkig mochten we weer rekenen op de hulp van het mooie weer en op zoveel enthousiaste ouders die de organisatie van harte wilden helpen om alle onderdelen van het kamp goed te laten verlopen.

Als Jeugdkamp-organisatie kijken we met trots terug op een zeer geslaagd weekend voor de HSV kinderen.