gelukkig nieuwjaar – sportief 2024

1 januari 2024

Graag nodigt HSV al haar leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere belangstellenden uit voor de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2024. Wij hopen jullie allemaal te zien om gezamenlijk een toost uit te brengen op een sportief en gezond 2024.

Programma
14.30 uur || Aftrap Nieuwjaarswedstrijd
16.00 uur || Inloop Nieuwjaarsreceptie
16.30 uur || Aftrap Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 14.00 uur is De Basis geopend voor een gezellige dag.  Om 14:30 uur trappen oude en nieuwe HSV’ers het jaar af gevolgd door de receptie vanaf 16:30 uur. Aanmelden voor deze middag is niet nodig

Primeurtje!

Dit jaar is er een balsponsor gekoppeld aan de nieuwjaarswedstrijd: De HEEREN VAN HEILOO. Tijdens de HSVeiling werd de komst van een nieuwe bar al heel erg ludiek aangekondigd door de een kavel (‘thuisconcert Stef Haazelager’) te kopen via ras HSV’er Remco Harkmans.

De eigenaren van De HEEREN VAN HEILOO zijn Sjors Oudejans en Joeri Hoeve en zijn horecamannen in hart en nieren. Op zoek naar een locatie voor hun horeca ideeën kwamen Sjors (geen familie van de uitbater van jaren geleden) en Joeri uit op De Heerenweg in Heiloo.

De Heeren van Heiloo wordt een hippe – moderne – bar en bij het zien van deze locatie in Heiloo waren we er gelijk weg van. We gaan een mooie aanvulling maken op de al jaren in deze directe omgeving gevestigde horeca. We willen een sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt, waar je kunt genieten van verschillende dranken (rum, gins, cocktails, speciaal bieren van de tap en fles en verschillende wijnen) en ook lekkere broodjes en (borrel)hapjes/fingerfood kunt nuttigen. Wij zullen onze deuren van woensdag t/m zondag openen vanaf 12 uur en hebben dan uiteraard wat lekkers voor bij de koffie. Voor onze gerechten op de kaart proberen we ook andere ondernemers bij te betrekken om een mooie samenwerking aan te gaan en elkaar te versterken. Ook hebben we leuke plannen om samen met deze collega’s evenementen te gaan organiseren zodat het nog gezelliger wordt in het hart van Heiloo.

We zijn momenteel ongelofelijk druk met de verbouwing.
We hebben letterlijk het hele interrieur gesloopt om er een fantastische bar van te kunnen maken die helemaal naar onze smaak is en ook totaal voldoet aan de eisen die onze klanten in 2024 mogen verwachten.

Wil je al een idee krijgen hoe het eruit ziet hou dan onze socials in de gaten
( www.facebook.com/de.heeren.van.heiloo en www.instagram.com/deheerenvanheiloo/ of onze website deheerenvanheiloo.nl/ ). 

We hebben nog wel een paar weken nodig om alles top voor elkaar te krijgen;
Op zondag 21 januari 2024 van 14:00 uur tot 18:00 uur nodigen we iedereen trots uit voor de opening op De Heerenweg 142 om kennis te komen maken in onze bar”.