(Extra) onderhoud aan doelen…

4 april 2019

Aan alle trainers en leiders.

Bij inspectie van de doelen op het HSV complex bleek dat er veel lasnaden waren gescheurd. De firma Bert Zonneveld uit Egmond a.d. Hoef heeft opdracht gekregen om de doelen te repareren. Alle naden die stuk waren zijn eerst schoon gemaakt en vlak geschuurd en daarna voorzien van een nieuwe laslaag. Het ging hier om, schrik niet, 13 doelen, t.w. grote (7m.) en kleinere (5m.) doelen.

Hoe kunnen die doelen nu stuk gaan??!!

Er wordt teveel mee gegooid en gesleept, i.p.v. met het hele team de doelen optillen en verplaatsen. Je ziet het zelfs bij het Ned. Elftal, die samenwerking waarbij alle spelers helpen tillen. Dit geldt vooral voor de doelen op het A-veld.

Deze zijn voorzien van wieltjes en aan de andere kant een handgreep, waarmee de doelen kunnen worden opgetild en verplaatst.

Als deze doelen van het veld af moeten, behoren ze door de dubbele poorten aan de 1. noord/west kant en aan de 2. oostkant weggereden te worden en op het pleintje of op de groenstrook te worden neergezet.

Absoluut niet over het hek gooien!!

Deze reparatie heeft weer genoeg gekost en hopelijk willen jullie allemaal, ook de leden, hiermee rekening houden, zodat we weer jarenlang met deze doelen kunnen werken.

 

Hans Ursem, namens het bestuur.