Even voorstellen: de nieuwe beheerders van de social media accounts van HSV.

24 november 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van begin november werd ons nogmaals duidelijk hoeveel taken door vrijwilligers ingevuld worden bij HSV.
Nieuwe taken die ontstaan, worden opgevangen door vrijwilligers die in sommige gevallen al hun vrij uren besteden om de club draaiende te houden.
Dit geldt ook voor het beheer van de verschillende social media accounts van HSV.
Het onderhouden hiervan lijkt simpel, hier een berichtje, daar een foto, maar in werkelijkheid zit daar veel meer achter, en veel meer tijd in.

Wij zijn Luuk Flens (22) en Tommy van Leeuwen (22). Beide actief in HSV 8, in de laatste fase van onze studie Commerciële Economie en redelijk bedreven in social media. Een groot deel van onze studie bestaat uit social media, dus weten wij als geen ander hoe leuk dit kan zijn als er genoeg tijd in wordt gestoken.

Ongeveer twee weken geleden hebben wij de accounts overgenomen van huidige beheerder Maikel Sombroek. Wij hopen door verschillende creatieve ideeën en vaste rubrieken de accounts tot levendige pagina’s te maken!

Op onze accounts willen wij zoveel mogelijk van de club laten zien, van de minipupillen tot het eerste elftal en van de trainingsavonden tot de bestuurskamer op zondag.
Daarbij kunnen wij jullie hulp goed gebruiken.
Heb jij gave foto’s, een mooi filmpje of een tof idee om de pagina’s nog levendiger te maken?
Neem contact met ons op. Natuurlijk kan dit via de Facebookpagina, maar een mailtje sturen naar socialmedia@vvhsv.nl kan ook!

Tot slot willen we iedereen die het nog niet doet vragen om de club op social media te volgen:
Facebook: @hsvheiloo
Instagram: @hsvheiloo
Twitter: @hsvheiloo