Elk senioren team pakt punten!

23 oktober 2017

HSV VR 2

Was afgelast. Komende zondag thuis tegen Vitesse ‘22. Zij hebben 2 punten meer maar .. een wedstrijd meer gespeeld .. pakken die 3 punten en minimaal 1 plek stijgen!

HSV VR 1

Was afgelast. Komende zondag uit naar De Rijp. Dames, virtueel staan jullie 2e.. als jullie de 2 wedstrijden winnen die jullie minder hebben gespeeld.
Tegenstander De Rijp heeft 1 punt meer met 2 wedstrijden meer.

HSV VE 45+

Ook afgelast. Komende zondag uit naar Alcmaria Victrix. Alle zeilen weer bijzetten en de punten meer naar Heiloo.

HSV VE 35+

Was afgelast. Komende zondag vrij. 5 november uit naar vv Bergen. Na 4 wedstrijden nog netjes terug te vinden op een gedeelde 2e plaatst.

HSV 8

HSV 8 speelde met 2-2 gelijk tegen Limmen 5. (Bokkentocht??? 😉 ) Volgende week naar Krommenie.

HSV 7

Afgelast / niet gespeeld. Komende zondag thuis tegen FC Uitgeest.

HSV 6

Afgelast / niet gespeeld. Komende zondag thuis ook tegen FC Uitgeest.

HSV 5

Afgelast / niet gespeeld. Komende zondag thuis tegen goede buur De Foresters 6.

HSV 4

HSV 4 won met 4-2 van De Rijp 3, in het Bekertoernooi waardoor zij nu aan kop gaan en ik neem aan door zijn naar de volgende ronde. Klasse mannen! Ook in de competitie gaat het erg lekker waar HSV 4 met 12 uit 4 bovenaan staan.

HSV 3

Ook HSV 3 won zijn wedstrijd. Uit tegen WSV ’30 4 werd het maar liefst 0-5 voor HSV. Alkmaarse Boy’s heeft niet gespeeld dus ik vermoed dat jullie nu virtueel bovenaan staan. Klasse.

HSV 2

HSV 2 speelde afgelopen donderdag al voor de beker tegen res 1e Klasse rkvv DEM en ging pittig onderuit tegen de betere tegenstander. Een 1-6 nederlaag was het resultaat.
Alleen de winnaar van deze wedstrijd ging door in het bekertoernooi.

Maikel

HSV 1

HSV sprokkelt weer een punt binnen tegen Spartanen: 1 – 1.

De eerste helft was lichtelijk voor HSV. Na een vrije trap in de 8 ste minuut van Dennis Houtenbos schoot Arend Swart met een halve omhaal over het doel. Max Dekker reageerde goed na slecht uitverdedigen van de Spartanen verdediging bij een corner en door een woud van benen scoorde Max de 0 – 1. Spartanen probeerde dit opportuun recht te zetten en dat lukte zowaar in de 28 ste minuut toen een voorzet van links door de rechterspits naar het centrum werd gekopt, waardoor de spits doeltreffend kon raak koppen: 1 – 1.
Direct in de volgende aanval schoot Tim van Hekken voorlangs en vlak voor de rust werd een vrije trap van Dennis H. door Max naast gekopt.

In de 2 e helft zakte het peil, mede door de conditie van sommige spelers, die nu voor de eerste keer van start mochten gaan, omdat b.v. Nick Sombroek die vorige week geblesseerd moest afhaken en Teun Kops die de afgelopen week door drukke werkzaamheden niet heeft kunnen trainen, op de tribune zaten.

a.s. Zondag komt koploper de Zouaven op bezoek in Heiloo.

Hans