Eindelijk weer een volledig programma

26 maart 2018

Wat een heerlijk begin van het verslag.

HSV Vr 2 wist zondag met maar liefst 4-8 te winnen van Koedijk. Klasse meiden! Door de overwinning zijn jullie op de keurige 5de plek beland. Met Pasen zijn jullie vrij om vervolgens zondag 8 april thuis aan te treden tegen Limmen vr 2.

(jullie hebben kantinedienst.. graag 4 dames omdat het erg druk wordt. Hierover onder meer)

En nog zo’n mooie uitslag. HSV vr 1 ging op bezoek naar De Wherevogels en rolde ze daar op met een vette 0-4 overwinning. Prachtig en een vierde plek is het resultaat.

Met Pasen zijn jullie vrij en zondag 8 april thuis tegen Kwiek 78 dat tweede staat. Pittige pot.

De eerste thuiswedstrijd in dit verslag is van Ve 2. Net als alle thuiswedstrijden werd aangevangen met 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Tien Stoop. Mooi dat iedereen hieraan zo respectvol gehoor heeft gegeven voor een vrijwilligster van HSV van ‘het eerste uur’ die veel te jong is overleden.

 

Veteranen 2 speelde thuis een goede wedstrijd. Het resultaat was minder.. er werd met 0-6 verloren

De derde helft weer netjes gewonnen in de kantine. Gezellig team mannen!

Veteranen 1 tapte zoals gewoonlijk weer uit een ander vaatje. De gasten uit Egmond Binnen werden genadeloos verslagen met 3-0. Mooie eerste goal mogen meemaken van Carlo getooid in een prachtige rode muts.

zie foto’s van Ve 1 en 2 hierrr

En dan HSV 8. Wass ist loss .. zijn we hier bezig op gras of in de zaal? De Kennemers 7 werden met maar liefst 0-10 opgerold. Heerlijke uitslag. De tweede plek komt weer in zicht voor de rood gele. 8 april uit naar Uitgeest 11 die op diezelfde tweede plek staan..

HSV 7 mocht uit naar Koedijk en wist een punt mee te nemen naar Heiloo.  Het werd 2-2. Op 8 april thuis tegen GSV 4 dat 8ste staat in vergelijk met jullie mooie derde plek.

HSV 6 mocht op bezoek naar Kolping Boys en wist een mooie overwinning in de wacht te slepen. Met een 0-2 eindstand keerden de mannen terug naar Heiloo.

HSV 5 had een collectieve offday. Voorafgaand waren de mannen goedgemutst maar al in de rust was de stemming omgeslagen. Eindresultaat was een pittige 0-8 oor wassing van de Rijp 3. 8 april uit naar Castricum om dit weer recht te zetten.

HSV 4 lijkt het ook een beetje te zijn verleerd. Er werd nipt met 3-2 verloren bij Koedijk. Op de trainingsavond lijkt de opkomst van jullie ook een beetje te zijn gedaald. Daar zit toch een verband in met de resultaten? 8 april thuis de kraker tegen de Foresters 5. Dat moeten weer 3 punten worden!

HSV 3 boekte weer een prachtige overwinning op KSV 4. Met een keurige 1-4 overwinning kwamen de mannen terug bij HSV. Klasse mannen. 8 april thuis tegen WSV dat iets lager staat dan jullie dus dat moeten weer 3 belangrijke punten worden.

HSV 2. Dat moest winnen, of misschien wel ‘niet verliezen’ om kans te maken op de eerste plek. Ik heb me laten vertellen dat het een prima wedstrijd was voor de mannen van de afwezige trainer coach Leo van Meene. Tot in de 93 minuut stond het 0-1 voor de rood gele tegen koploper Kolping Boys. Naar mate het eindsignaal naderde werden de Boy’s met de minuut onsportiever heb ik me laten vertellen wat ook een rode kaart opleverde voor de heren. Ontzettend veel pech dat on de 94 ste minuut de gelijkmaker in het doel van HSV waaide. Balen mannen! Nog 6 wedstrijden en een virtueel gat van 10 punten (misschien 7 dus) lijkt onoverbrugbaar. Alle zeilen blijven bijzetten om de tweede plek veilig te houden!

8 April is de kraker uit Heiloo: HSV 1 tegen De Foresters 1.

Statistieken zeggen niets.

Plekken op de ranglijst zeggen niets.

Het gaat erom welke kleuren bloed er door de aderen stroomt. Is het rood geel of rood wit!

Dames 2 mogen in de kantine helpen en de echte HSV’ers van Ve 1 en 2 komen ook een handje helpen om alles in goede banen te leiden. Er worden toch minimaal 1000 echte Heilooërs verwacht dus het wordt voor HSV een mooie maar ook drukke dag. Zet m in je agenda, verzet je afspraken en kom de mannen van Edwin Veenstra aanmoedigen.

Naast de eer binnen het dorp vecht HSV 1 voor minimaal een tweede plek  in deze competitie wat natuurlijk fantastisch is in een jaar dat je bent gepromoveerd.

Maikel

Beter HSV 1 gelijk tegen gevaarlijker Spartanen.

Binnen de minuut stond HSV al op een 1 – 0 voorsprong. Na een goede voorzet van Lars de Vré stond Ruben Bugter op de juiste plek om in te tikken. HSV bleef het heft in handen houden, maar slaagde er niet in een bres te slaan. In de 26ste minuut werd een voorzet van Ruben door Brian de Lange over gekopt, maar in de 43ste minuut wist Indy Klamer, man van de wedstrijd, een doorgebroken speler van de Spartanen de bal met zijn voet te keren.

Direct na de rust ging Stefan Vogel na een dieptepass van Dennis Houtenbos alleen op de keeper af, maar deze laatste was iets sneller bij de bal dan Stefan. In de 56ste minuut kwam een dieptepass op rechts bij de behendige nr. 9, Job Zuiker, die met een lichaamsschijnbeweging Dennis op het verkeerde been zette en vrij voor het doel kwam waar Indy nu geen antwoord op had, 1 – 1. In de 78ste minuut kwam weer een snelle uitbraak van de Wognummers na een afgeslagen corner van HSV bij de spitsen, die razendsnel met 3 tegen 2 kwamen Ook hier wist Indy erger te voorkomen.

3 Minuten later kon een mooie voorzet na een dito aktie van Tobias Apeldoorn net niet door Ruben worden ingekopt. In de 84ste minuut wist Max op de middenlijn 2 verdedigers van zich af te schudden, maar een verdediger wist hem door een overtreding ten koste van een gele kaart te stoppen.

De laatste 10 minuten waren voor HSV, waarbij Max hard in handen van de keeper schoot en in de laatste minuut van de officiële speeltijd werd Max, na verkeerd uitverdedigen van S., binnen de lijnen van het strafschopgebied onderuit gehaald. Dat was een penalty, maar het moest een keer gebeuren….. Ruben schoot de bal in handen van de keeper.

Dit was het laatste wapenfeit. A.s. Zondag 1 april gaat HSV naar West Frisia.

Hans Ursem

zie foto’s van HSV 1 hierrr

En natuurlijk  weer een paar (nieuwe) kavels voor de HSVeiling op 26 mei!! Je moet er gewoon bijzijn!!