Een TOP zondag bij HSV Heiloo.

13 maart 2017

Het was zondag  oergezellig in een bomvolle HSV kantine .

Het begon om al om 10 uur waarbij de beide veteranen teams van HSV de volle winst pakten. Veteranen 35+ is dat gewend (2-0), voor Veteranen 45+ is het een minder bekend gevoel en daarom werd de 5-1 overwinning op Berkhout ervaren als een heerlijke warme douche die smaakt naar meer!

Ook HSV 3 won zijn partij tegen Zeevogels 2.  Een speler van Zeevogels moest helaas ter controle naar het ziekenhuis en HSV wenst hem sterkte. (blessure is bij opmaak verslag onbekend)

Om 11:30 uur stond de kraker om de bovenste plaats tussen HSV 2 en De Foresters 2 op het programma. HSV won knap met 2-1 waarbij het in de slotfase nog wel ‘billenknijpen’ was door een laatste aanvalsgolf van onze buren.

HSV 4 ging uit onderuit tegen Vitesse (7-4) en HSV 5 pakte de volle winst mee tegen Flamingo’s  (2-7)
HSV 6 ging niet door en HSV 7 ging op bezoek bij Alkmaria Victrix waar het dik won met 0-4.
HSV 8 moest net zijn meerdere erkennen bij Kolping Boy’s (3-2)
Vrouwen 1 won ook dit weekend met grote cijfers (2-8) uit bij SVA en staat 3e, in een seizoen dat ze gepromoveerd zijn! Vrouwen 2 moest op bezoek naar Limmen waar ze het goede gevoel van de 6-0 overwinning van vorige probeerden te herbeleven. Limmen was echter te sterk en won met 2-0.

Om 14:00 stond de derby HSV 1 tegen Zeevogels op het programma met  balsponsor Kruijff makelaardij uit Egmond en de wedstrijdsponsor was de HSV Businessclub.  De HSV Business club had deze dag een interessante bijeenkomst met presentaties van TOP sponsor KOPS aannemers en dhr Loe Limpens van Yellow Dress Retail.

Het wedstrijd verslag van HSV 1 staat hieronder waar pupil van de week Gijs van Hove vooraf het goede voorbeeld had gegeven aan HSV 1 door de verdediging en de keeper van Zeevogels te passeren  (die de ballen er in de wedstrijd makkelijker doorliet dan bij de pupil van de week 😉 ).

Na de wedstrijd werd het oergezellig op het druk bezocht HSV complex aan het Maalwater. Alle factoren zaten mee.. zoals boven aangegeven een fantastisch programma, het was mooi lente weer, HSV 1 en HSV 2 staan fier bovenaan in hun competities en er was live muziek na afloop.
Van de wedstrijden van HSV 1,2 en 3 werden videoverslagen gemaakt via Vidicrowd die hieronder te zien zijn als je klikt op de afbeelding.
Stef Horn zweepte de mensen in de kantine tot het uiterste op en zo bleef het lang oergezellig in kantine De Basis van HSV Heiloo (klik op de afbeeldingen)

1     2    3 stef 1  stef 2

HSV 1 scoort zevenklapper tegen Zeevogels.

In de 11e minuut scoorde Rick Houtenbos na een perfecte pass van Lennard Nobbe de 1 – 0. Het overwicht bleef en een vrije trap vanaf 18 m. wegens een overtreding tegen Max Dekker werd snoeihard door Dennis Houtenbos benut: 2 – 0. HSV bleef aanvallen, Zeevogels kon daar weinig tegenover stellen en toen Stefan Vogel in de diepte werd gestuurd en met een strakke voorzet over de grond Max Dekker bereikte, was dat de 3 – 0. HSV ging wat freewheelen en dat bracht zowaar een paar mogelijkheden voor de Hoevers, maar Indy Klamer bleek een struikelblok. In de 54ste minuut werd Stefan Vogel vrij gespeeld door een hakbal van Max, maar hij werd teveel gehinderd om te kunnen scoren. Er volgden nu een paar corners, maar ook Tobias Apeldoorn kon daar niet uit scoren. Ook nu weer een opleving bij Zeevogels, maar ze konden geen vuist maken.

In de 61ste minuut speelde Ruben Bugter op maat naar Max en deze scoorde de 4 – 0. Diezelfde Max liep de achterhoede er in de 70ste minuut finaal uit, passeerde de keeper en gaf toen af naar Ruben. Deze omspeelde nog 2 man en scoorde de 5 – 0. Een goede actie van Cas Kaandorp eindigde 5 minuten later op de paal, maar de terugspringende bal werd door “The man of the Match” Rick Houtenbos tegen het net gewerkt: 6 – 0.

De laatste fraaie goal werd gescoord na een aanval door Ruben opgezet, die een voorzet gaf op Max die de bal terug kopte op Ruben en deze scoorde de 7 – 0.

Ook het 2e team van HSV won van de Foresters 2 met 2 – 1 en staat nu ook fier bovenaan.

Volgende week speelt HSV 1 uit bij Limmen.