(resultaten van) Vidicrowd / Heiloo’s sportkanaal!

29 maart 2017

HSV J0 14_1 – Purmersteijn J0 14_2   :  5-3

HSV Jo 9_1 – Den Helder Jo 9_1  : 2-6

Zie hier de Vidicrowd pagina voor alle film’s (oa van zaterdag 1 april).

Uitkijkpost en Vidicrowd starten Heiloo’s Sportkanaal voor alle videoverslagen van amateursport.
Een groepje sport enthousiastelingen uit Heiloo is bezig om de amateursport in Heiloo via videoverslagen in beeld te brengen. Dit gaan we doen met behulp van een nieuwe app genaamd ‘Vidicrowd’.

Vidicrowd is een app waarmee je super makkelijk alleen, of samen met anderen, een wedstrijdverslag kan maken. Dit is natuurlijk onwijs gaaf voor de amateursport aangezien er buiten de lokale kranten weinig bericht wordt over de amateursport, laat staan bewegend beeld voor de mensen thuis die niet in staat zijn alle wedstrijden te bezoeken.
Met al het bovengenoemde in het achterhoofd is er een samenwerking ontstaan met Uitkijkpost. Zij zijn bezig om een video content pagina te creëren in de vorm van een echt sportkanaal, speciaal voor amateursport in Heiloo. Dit sportkanaal moet dé plaats worden waar sport liefhebbend Heiloo straks online samenvattingen / wedstrijdverslagen terug kan kijken van zijn of haar favoriete teams, van welke sport dan ook. Om officieel van start te gaan komen we aankomende zaterdag naar jullie toe!

Zaterdag 1 april gaan we van start, geen grap!
Als officiële lancering zullen er aankomende zaterdag 1 april (dit is dus geen 1 april grap) in de kantine van de drie grote sportclubs (De Foresters, HSV en Terriërs) een aantal liefhebbers uitleg geven over de app en het sportkanaal. Zij zullen ter plekke alle geïnteresseerden vertellen over hoe je als toeschouwer echt super eenvoudig verslag kan doen, samen of alleen, van de die dag gespeelde wedstrijden. Je kunt dus gelijk zelf aan de gang als wedstrijdverslaggever.
En uiteindelijk dus ook op het sportkanaal voor heel sport liefhebbend Heiloo.
Lijkt het jouw ook leuk om mee te helpen de sportieve prestaties in Heiloo in beeld te brengen? Zoek ons dan op in de kantine voor een korte toelichting.

Of download de vidicrowd app alvast via de app of playstore voor Iphone of Android.

Op www.vidicrowd.com vind je uitleg over hoe eenvoudig de app precies werkt.

klik onder voor Iphone.

sport-in-Heiloo_promo_flyer_android

klik onder voor Android.

sport-in-Heiloo_promo_flyer_iphone