De vlag hangt er goed bij…

25 april 2022

Ik dacht.. die mannen van HSV 1 doen het niet onaardig dit seizoen. Er zitten fantastische overwinningen bij en soms loopt het even wat minder.
Maar hoe draait de rest van de zondag teams eigenlijk.. ik mag er soms een begeleiden en dan ziet het er ook niet verkeerd uit.

Als je dan de standen erbij pakt.. zo in de periode waar de “prijzen worden verdeeld” dan kan er maar één conclusie worden gemaakt…
de vlag hangt er heel goed bij..

Hier en daar kan er zelfs nog een of zelfs twee plaatsjes worden gestegen, de penningmeester hoeft zich niet heel erg druk te maken, maar er bestaat zeker de kans dat er meer dan een keer de kampioensbonus moet worden uitgekeerd!

De complete standen en statistieken zijn natuurlijk op alle teampagina’s terug te vinden..  klik je hieronder op het overzicht dan heb je de tussenstanden van alle zondagteams op een rijtje.

NB.. jullie hadden het berichten over de zoektocht naar een vlagger voor HSV 1 en 2, en de mogelijkheid om weer (shirt)sponsor te worden gelezen op deze website… neem contact op met de technische commisie of de sponsor commissie voor meer informatie.