Coronavirus en amateurvoetbal

25 september 2021

Per 25 september 2021 zijn alle voorgaande maatregelen opgeheven.

Trainen en spelen van wedstrijden:
alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
• Kleed- en doucheruimtes:
deze mogen weer gebruikt worden. Omdat afstand houden niet meer hoeft, wordt er gewoon 1 kleedkamer per team toegewezen.
• Publiek:
het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen en 1,5 meter afstand is niet meer verplicht.
• Kantine:
   Voor de kantine gelden dezelfde regels als voor de horeca.
Er geldt geen maximum aantal bezoekers en er hoeft ook geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Een vaste zitplaats is niet meer verplicht
Wij zijn wel verplicht om bezoekers te vragen naar hun QR-code. Mensen die deze niet kunnen of willen tonen, wordt verzocht buiten op het terras de consumpties te gebruiken. Even de kantine in om iets te kopen of naar het toilet gaan mag wel.
Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur. De openingstijden van onze kantine vallen daar binnen.

Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.
Dus…..bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. En ben je positief getest, nadat je recent in de kantine bent geweest, geef dat dan zo snel mogelijk door aan het bestuur. Dan kunnen er zo nodig maatregelen worden genomen, om verdergaande besmetting te voorkomen. Zo geven we corona zo min mogelijk kans.

Tenslotte
Wij leven binnen HSV de actuele regels van het rivm na en willen alle leden en toeschouwers met klem verzoeken dit állemaal te doen. Onze vrijwilligers willen graag dat het voor iedereen gezellig blijft, ook voor hen zelf, en dat lukt niet als zij mensen steeds op naleving van de regels aan moeten spreken.

zie andere berichtgeving over corona de HSV website

Het bestuur.