Corona info

Per 25 september 2021 zijn alle voorgaande maatregelen opgeheven.

• Trainen en spelen van wedstrijden:
alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
• Kleed- en doucheruimtes:
deze mogen weer gebruikt worden. Omdat afstand houden niet meer hoeft, wordt er gewoon 1 kleedkamer per team toegewezen.
• Publiek:
het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen en 1,5 meter afstand is niet meer verplicht.
• Kantine:
   Voor de kantine gelden dezelfde regels als voor de horeca.
Er geldt geen maximum aantal bezoekers en er hoeft ook geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Een vaste zitplaats is niet meer verplicht
Wij zijn wel verplicht om bezoekers te vragen naar hun QR-code. Mensen die deze niet kunnen of willen tonen, wordt verzocht buiten op het terras de consumpties te gebruiken. Even de kantine in om iets te kopen of naar het toilet gaan mag wel.
Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur. De openingstijden van onze kantine vallen daar binnen.

Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.
Dus…..bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. En ben je positief getest, nadat je recent in de kantine bent geweest, geef dat dan zo snel mogelijk door aan het bestuur. Dan kunnen er zo nodig maatregelen worden genomen, om verdergaande besmetting te voorkomen. Zo geven we corona zo min mogelijk kans.

Tenslotte
Wij leven binnen HSV de actuele regels van het rivm na en willen alle leden en toeschouwers met klem verzoeken dit állemaal te doen. Onze vrijwilligers willen graag dat het voor iedereen gezellig blijft, ook voor hen zelf, en dat lukt niet als zij mensen steeds op naleving van de regels aan moeten spreken.

zie andere berichtgeving over corona de HSV website

Het bestuur.

# # #

Coronavirus en amateurvoetbal
Na de versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de belangrijkste maatregelen voor het voetbal. Deze zijn in principe tot 20 september geldig.

 • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
 • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen weer gebruikt worden. Onze vrijwilligers hebben steeds de legionella-preventie uitgevoerd, zodat er weer veilig gedoucht kan worden. Wij verzoeken iedereen na gebruik de kleedkamer opgeruimd en zo schoon mogelijk achter te laten.
 • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Dat betekent voor ons dat wij de mensen die rondom de velden staan of op de tribune gaan zitten, verzoeken die afstand te bewaren.
 • Kantine: horeca, en daarmee ook sportkantines, mogen tot middernacht open.
  Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Voor de kantine gelden dezelfde regels als voor de horeca.
 • Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
  Wij zullen dus tafels en stoelen in de kantine plaatsen, waarbij we het verplicht stellen om op een stoel of barkruk plaats te nemen.
 • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is. Omdat wij geen kuchschermen hebben bij HSV, gelden hier dezelfde maatregelen als binnen.
 • Wij zijn verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen. Net als tijdens de vorige openstelling zullen wij gebruik maken van een QR-scanmogelijkheid. Daarnaast liggen er intekenlijsten bij de ingang. Ook kun je je vooraf aanmelden via de website.
 • In alle eet- en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.
 • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.
 • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur. De openingstijden van onze kantine vallen daar binnen.

Blijf de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Bij klachten: blijf thuis en laat je snel testen. En zorg voor voldoende frisse lucht. Zo geven we corona geen kans.

Wij leven binnen HSV deze regels na en willen alle leden en toeschouwers met klem verzoeken dit állemaal te doen. Onze vrijwilligers willen graag dat het voor iedereen gezellig blijft, ook voor hen zelf, en dat lukt niet als zij mensen steeds op naleving van de regels aan moeten spreken.

 

zie andere berichtgeving over corona op de HSV website HIER

Sponsoren