Clubhuis de basis kan niet zonder vrijwilligers!

Featured Video Play Icon
5 februari 2018

Heiloo, 19 Januari 2018

Oproep!!

Beste leden en vrijwilligers van voetbalvereniging HSV,

Wij zijn een mooie en gezellige vereniging met een prachtig clubhuis “De Basis”. In ons clubhuis genieten we van een kop koffie, een snack, een AA-tje of een biertje. Gezelligheid en sfeer: voor, tijdens en na de wedstrijd. Daarvoor hebben wij ons clubhuis. Het clubhuis is ook een welkome én noodzakelijke aanvulling op onze inkomsten en mede door de kantine-opbrengsten kunnen we jaarlijks nieuwe sportmaterialen aanschaffen, activiteiten organiseren en de contributies binnen de perken houden.

Maar het clubhuis kan niet zonder de inzet van leden / vrijwilligers.

We zijn al maanden op zoek naar beheerders voor het clubhuis op de zaterdag. Gelukkig hebben zich vrijwilligers gemeld om op donderdagavond en op zondag om toerbeurt de leiding in de kantine op zich nemen. Voor de zaterdagen is dit niet gelukt. Een kleine groep trouwe leden heeft het clubhuis tot nu toe op de zaterdagen open kunnen houden, met de hulp van de ouders uit de jeugdelftallen. Maar, deze groep is klein en we kunnen niet iedere week dezelfde mensen blijven vragen. Mensen die bovendien vaak al tal van andere vrijwilligerstaken uitvoeren bij de vereniging.

Dit moet anders.

We hebben een groep van circa 12 leden/vrijwilligers nodig die ieder om de 6 à 7 weken één zaterdagochtend of -middag de kantine wil aansturen. Hiervoor krijg je een korte maar duidelijke instructie. Het werk is niet moeilijk of zwaar. Sterker nog het is gezellig en dankbaar.

Welke leden/vrijwilligers willen ons op de zaterdag helpen? Zonder jullie hulp zullen we de kantine op de zaterdagen niet meer kunnen openen. Morgen, 20 januari, blijft de kantine jammer genoeg  gesloten.

Dit willen we toch niet laten gebeuren!!!

Meld je daarom op info@vvhsv.nl aan als vrijwilliger voor de zaterdag en zorg ervoor dat wij de gezelligste vereniging van de omgeving blijven. En denk niet “het wordt wel weer ingevuld”, want in de afgelopen maanden is gebleken dat dat niet het geval is. We hebben jou echt nodig! Eén zaterdagochtend of -middag in de 6 à  7 weken ter beschikking stellen aan de jeugd van HSV moet toch mogelijk zijn? Zonder jullie hulp blijft de kantine echt gesloten.

Help mee om dit te voorkomen!!

Namens het bestuur van HSV

Wim Leering

Voorzitter