Alle 1e teams van HSV winnen.

20 maart 2017

Het was een wisselvallig weekend voor HSV uit Heiloo waarbij alle ” 1e teams” wonnen.

HSV Vr 1 won afgelopen weekend met 3-1 van de vrouwen uit Nieuwegein, zie het (beeld)verslag op de HSV website https://www.vvhsv.nl/hsv-vr-1-pakken-de-volle-winst/
HSV Vr 2 had, uitgaande van de uitslag, niets in te brengen tegen de vrouwen uit De Rijp. Komend weekend tegen koploper Koedijk. Even de tactiek bespreken…
HSV 2 verloor nipt met 1-0 uit tegen Spartanen waardoor de spanning helemaal terug is in de 2e klasse A. Met een wedstrijd meer gespeeld dan Spartanen staat HSV 2 nog wel bovenaan, twee punten voor op Spartanen.
HSV 3 was minder effectief dan de tegenstander aldus coach R. Haanraads. Verlies met 3-1 tegen HSV Sport was het resultaat.
HSV 4 speelde 2-2 gelijk tegen Hercules Zaandam. Volgende week uit naar ADO 20 uit Heemskerk.
HSV 5 verloor 3-2 van het lager geklasseerde De Foresters 6 dat dus goede zaken deed. Komende week tegen Vitesse kan de lijn naar boven weer worden ingezet.
HSV 6 liep ook tegen een pak(je) slaag aan en moest met 4-0 de meerdere erkennen in ADO ‘20 9.
HSV 7 won de uitwedstrijd knap met 2-3 tegen de Kennemers uit Beverwijk en staat virtueel 2e in de 8e klasse. Met 9 punten achter op de nummer 1 lijkt een kampioenschap (te) ver weg zo kort voor het einde.
HSV 8 pakte Koedijk in met 5 tegen 2. Als er volgende week VIOS Warmenhuizen wordt gewonnen staan de mannen stevig ‘in het rechter rijtje’.
HSV VE 35+ won met 5-2 van buren Zeevogels en staan ongeslagen bovenaan met 22 doelpunten voor en maar 6 tegen in 6 wedstrijden (met een gemiddelde van bijna 4-1 is dit natuurlijk een klasse apart!)
HSV VE 45+ liep tegen een 0-3 verlies op tegen LSVV uit Zuid Scharwoude. Bij winst volgende week uit tegen VVW uit Wervershoof kan zomaar geklommen worden naar de 4e plaats in de 1e klasse 3 voorjaar.

HSV 1 tot slot.. Wederom gewonnen…

We moeten gaan rekenen wanneer we kampioen worden en niet eens meer of…

HSV 1 heeft het geluk van een koploper.

De wedstrijd tegen Limmen werd gekenmerkt door een harde wind over de lengte van het veld. Deze heeft veel invloed op het spel gehad, waardoor er alleen van een spannend duel, maar absoluut geen mooi voetbal sprake was.

Direct vanaf de aftrap nam Limmen het heft in handen en in het eerste kwartier waren de oranje/witten steeds voor het HSV-doel te vinden, maar slecht combineren en slecht schieten, maar ook goed keepen van Indy Klamer voorkwamen de goals. Hierna kwam HSV wat meer los, wat resulteerde in een schot van Max Dekker uit een corner, dat hoog over en naast ging. Maar in de 24ste minuut kreeg diezelfde Max de bal aangespeeld op de rand van de 16m. Hij kapte 2 tegenstanders uit en schoot met links de 0 – 1 in de touwen.

Vlak voor de rust maakte Ruben Bugter een handige overstap, waarna Max de bal breed legde op Teun Kops die echter de bal te ver voor hem uit schoot.
Na een moeilijke eerste 20 minuten speelde Teun een heel goede wedstrijd, toen hij van de rechtsachter naar de linkermiddenveld positie werd gewisseld met Tobias Apeldoorn. Beiden kwamen toen meer uit de verf. In de 2e helft had HSV het windvoordeel en ook in het begin waren de Heilooers veel voor de goal van Limmen te vinden.
Rick Houtenbos speelde een ongelukkige wedstrijd. Hij was steeds een stapje te laat.

Dennis Houtenbos kreeg 2x een goede mogelijkheid via een vrije trap net buiten de 16m., maar beide keren lukte het niet om het net te vinden.
Pas in de 86ste minuut kwam HSV op 0 – 2 door een schot van Ruben Bugter dat via een Limmen verdediger en de keeper doel trof: 0 – 2.
Enkele minuten later kwam er toch nog wat spanning toen Rick Seignette een vrije trap inkopte, 1 – 2. Even later redde Indy nog eens magistraal waardoor HSV riant koploper bleef.