Afgelastingen, teveel verliespotjes en goede winstpartijen

27 november 2017

HSV VR 2

Een forse nederlaag tegen de nummer 2 op de ranglijst. Het werd 0-5 tegen de dames 1 uit Koedijk. Balen meiden! Volgende week om 14:30 uur uit tegen Alway’s Forward Vr2. Als jullie die winnen hebben jullie netjes evenveel punten als deze dames die derde staan dus alles is nog mogelijk. Iedereen staat dicht bij elkaar.

HSV VR 1

Een klinkende overwinning voor Vrouwen 1. Maar liefst 8-1 werd het tegen De Wherevogels. Gelijk staan jullie gedeeld 3e. Volgende week uit om 14 uur naar Oosthuizen.. de hekkensluiter. Ik verwacht dan ok 3 punten in de tas en snel naar huis.

HSV VE 45+

Heel lekker.. geen verlies voor ve 2. .. Altijd lekker zo’n vrij weekend J. Komende zondag thuis om 10 uur tegen SVIJ. Een winst partij behoord zeker tot de mogelijkheden gelet op de stand!

HSV VE 35+

Wedstrijd afgelast. Komende zondag om 10 uur thuis tegen GSV.. zij hebben een doelsaldo van -35.. Ik zie een rustige morgen voor de HSV keeper aankomen.

HSV 8

Handbal?? Een 5-7 verlies voor HSV 8 tegen De Kennemers. Even een dipje hoop ik, beide voeten weer aan de grond? Natuurlijk nog een keurige 2e plaats maar we hopen natuurlijk op een feestje van het voorjaar. Zondag uit tegen de nummer 1 Uitgeest. 100 % inzet en jullie staan weer bovenaan.

HSV 7

Een gelijk spel tegen Koedijk. Thuis werd het 2-2. Ook jullie op een nette 2e plaats. Aanstaande zondag tegen middenmoten Bergen. Punten in de tas stoppen en lekker terug naar Heiloo. (top geholpen de kantine mannen, jullie hadden genoeg extra’s handjes ‘s morgens J, het was de eerste keer voor de meiden vandaar zo veel tegelijk.)

HSV 6

Wedstrijd werd afgelast. Komende zondag uit tegen Kolping 8.

HSV 5

HSV 5 ging onderuit met 4 tegen 2 tegen koploper de Rijp 3. Goed tegenstand geboden als ik het in mag schatten. Komende week thuis tegen Assendelft waartegen de punten gehaald moeten worden.

HSV 4

Wedstrijd werd afgelast. Zonder te spelen nog steeds koploper. Met een wedstrijd minder wel twee concurrenten met evenveel punten en de nummer 4 op 1 punt. Een hele spannende competitie. Zondag 12 uur naar Vrone .. hekkensluiter.. ik zeg… kansen voor het doelgemiddelde!

HSV 3

Een spannende pot? Een 4-5 verlies tegen hekkensluiter KSV 4.. Ik vermoed dat de coach hier niet tevreden over is geweest.. Komende zondag naar Meervogels die 1 punt meer hebben.

HSV 2

Een lekkere 3-1 overwinning op koploper Kolping Boys 2. Hele knappe prestatie mannen. Komende zondag uit naar De Rijp. 100 % concentratie en de 3 punten meer naar Heiloo

Maikel

 

HSV 1

HSV 1 pakt de draad weer op.

Na de ongelukkige nederlaag van vorige week tegen West Frisia, heeft HSV nu gewonnen van Alkmaarsche Boys in de wedstrijd gesponsord door Dusseldorp BMW en Groundresearch BV, de twee nieuwste leden van de HSV Businessclub.

Het eerste kwartier waren de rood/gelen sterker dan hun tegenstanders. Dit mondde uit in een 1 – 0 voorsprong in de 10e minuut toen Max Dekker de diepte werd in gestuurd. Max was net iets eerder bij de bal dan de keeper en hij tikte de bal, gesponsord door Witterwit, voor het doel, waarna Tom Hafkamp de bal in het net deed ploffen.

HSV ging wat te gemakkelijk voetballen, waarbij de Alkmaarsche Boys mogelijkheden kregen via hun snelle buitenspelers, maar zij schoten de bal over of deze werd onderschept door een verdediger. In blessuretijd van de 1ste helft, o.a. veroorzaakt na een botsing van Robert Schutz met Max Dekker, waaraan Schutz een hersenschudding opliep, kwam een vrije trap van Lennart Nobbe in een mêlee van spelers terecht en zonder dat iemand de bal raakte, lag deze in het net: 2 – 0.

Na een kwartier in de 2e helft kreeg Tom een goede mogelijkheid, maar zijn schot werd net door de keeper tot corner verwerkt.
In de 69ste minuut draaide een vrije trap van G. Rijssel goed over de muur in het doel van HSV. De bal werd nog door Indy aangeraakt, maar hij kon hem niet tegenhouden: 2 – 1.

In de laatste 10 minuten kreeg HSV nog enige mogelijkheden, waaronder een schot van Max voorlangs, gevolgd door een knal tegen de paal. In de 88ste minuut werd een zuivere voorzet van Arend Swart door Max ingekopt, waarbij hij de hulp van de keeper kreeg die de bal door zijn handen liet glippen, 3 – 1.
In de laatste minuut kopte invaller Bram Karels na een voorzet van Stefan Vogel via de keeper corner.

Het 2e team wist van koploper Kolping Boys te winnen. Een prima resultaat.

Volgende week speelt het 2e uit tegen De Rijp en gaat het 1ste op bezoek bij SVW’27 in Heerhugowaard.

Hans Ursem

Beeldverslag van Paul Stam vind U HIER