Actie Vriendenloterij 4 en 13 september

31 augustus 2023

Help    bij de investering in duurzaamheid en opleiding van onze jeugd!

Komend seizoen willen we de verduurzaming van onze accommodatie verder brengen. Na realisatie van LED-verlichting en zonnepanelen, wordt in de komende maanden gewerkt aan installatie van een warmtepomp, met grote inzet van de vrijwilligers van onze onderhoudscommissie. Daarmee kunnen we dan volledig van het gas af. Hoe mooi is dat! Daarnaast willen we de opleiding van onze jeugdspelers verder intensiveren en professionaliseren, omdat we merken dat dat enorm in goede aarde valt. Niet alleen selectiespelers willen we graag 2x per week training bieden, maar ál onze jeugdleden. En daarbij onze eigen jeugdleden, die zelf het trainerschap leuk vinden, intern opleiden. Voor beide goede zaken hebben we extra financiële middelen nodig.

Op maandag 4 en woensdag 13 september, organiseert HSV daarom een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op maandag 4 september of woensdag 13 september tussen 18.45 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers – in dit geval onze selectiespelers – met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor HSV. Dat meespelen is de moeite meer dan waard, want:

• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan HSV

• Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken ze elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen

• Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes. Op die manier heb je de kosten er al héél snel uit.

Natuurlijk ben je nergens toe verplicht. De telefoonnummers worden uitsluitend voor deze actie gebruikt en verder niet ter beschikking gesteld. Er wordt gebeld door onze eigen spelers en vanuit onze eigen kantine. En mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar bestuur@vvhsv.nl

Laten we gaan voor zoveel mogelijk loten om zo het extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de genoemde doelen kunnen realiseren. Houd je telefoon op 4 en 13 september extra in de gaten!