Actie van Rene Tromp voor Wendy

4 februari 2017

rene tromp 2Oud HSV’er Rene Tromp steunt met zijn voetbalteam (veteranen Kolping Boy’s) de actie om geld op te halen voor zijn ex-vrouw Wendy tevens moeder van zijn dochter Fay. Bij Wendy is  kanker  in de baarmoederhals geconstateerd en haar laatste hoop is gevestigd op een dure behandeling in Amerika en hiervoor is veel geld nodig.

HSV wil Rene en met name natuurlijk Wendy, steunen om het geld bij elkaar te brengen.

Zie onderstaande info hoe je bv de spectaculaire kalender van Rene met zijn team kunt bestellen of op andere manier Wendy te steunen.

rene tromp 3

Zie hier het artikel op ww.nhnieuws.nl:

Met dit weer uren zonder kleren in de kou staan voor een fotoshoot. Voor top-modellen is het doodnormaal maar voor de veteranen van voetbalclub Kolping Boys uit Alkmaar was het even wennen.

Ze maken voor het eerst een heuse blootkalender. De opbrengst gaat naar de ernstig zieke Wendy Nijs uit Bergen. Wendy’s ex-man René Tromp regelde de fotoshoot. “Ik heb samen met Wendy een dochtertje Fay. Twee jaar geleden is er bij haar een ernstige ziekte geconstateerd, kanker in de baarmoederhals. Het ziet er gewoon heel slecht uit”.

Wendy is uitbehandeld in Nederland. Haar laatste hoop is gevestigd op een dure behandeling in Amerika, maar daar is vijftigduizend euro voor nodig. Om het benodigde geld hiervoor bij elkaar te krijgen is de actie Wendy’s Hope for Life gestart. De veteranen verkopen mutsen en gaan nu dus uit de kleren voor een blootkalender. “Het is koud, heel koud. Maar je moet er iets voor over hebben”.

De opbrengst van de kalender gaat naar Wendy. De kalender is vanaf volgende week te bestellen via de Facebookpagina van de veteranen Kolping Boys.

HIER een link naar de film die is opgenomen van de fotoshoot.

Zie hier het bericht op “Wendy’s hope 4 life”;

Wendy Nijs (34), moeder van Fay (8) uit Bergen NH lijdt aan een zeer agressieve vorm van baarmoederhalskanker. Wij, familie en vrienden zetten daarom alles op alles om een laatste mogelijkheid naar de zoektocht tot genezing mogelijk te maken. In Nederland zijn er voor haar geen behandelingen meer mogelijk.

Dit is een hele slechte film, een verhaal dat je normaal op tv ziet of ergens leest. De baarmoederhalskanker is uitgezaaid en zit door haar hele lijf. De artsen hadden na meerdere operaties ”even” een belangrijke tumor over het hoofd gezien ondanks aanhoudende klachten. Ze bleef maar aandringen bij de dokter en helaas klopte haar gevoel. De kanker was terug en was al maanden aan de wandel, zonder dat de artsen iets hadden gedaan. Ze pakt alles aan om beter te worden. Ze werkt mee aan allerlei studies en krijgt nu, naast haar chemokuren, bestralingen tegen de pijn, maar daar houdt het in Nederland mee op.

Het zal je verbazen: als je ongeneeslijk ziek bent, is er praktisch geen hulp. Je staat er eigenlijk letterlijk en figuurlijk alleen voor. Je krijgt de mededeling plus een tip: geniet nog van de tijd die je hebt. Je begrijpt dat dit als alleenstaande moeder van een dochter van 8 een onmogelijke opgave is. Je komt terecht in de wirwar van de medische wereld waarin je zelf achter alles aan moet zitten. Als Wendy bij de pakken neer had gezeten, dan was ze er nu al niet meer geweest.

Er zijn gelukkig wel heel veel onderzoeken en studies en daar moeten wij met z’n allen in investeren. Wij samen kunnen met donaties de medische wereld helpen naar onderzoek tegen kanker. Er moet ooit een behandeling gevonden worden tegen deze verschrikkelijke ziekte…Het enige wat wij kunnen doen is met z’n allen blijven zoeken. In Nederland, maar veelal ook daarbuiten(190 landen) vinden studies plaats om kanker te genezen. Tot die tijd houden wij hoop!

In Houston zit ’s werelds meest vooruitstrevende ziekenhuis op het gebied van onderzoek en nieuwste behandelingen van kanker. Wij hopen dat zij Wendy kunnen helpen en hebben voor een second opinion minimaal een startbedrag van $ 27.800 USD nodig, dit is exclusief behandelingen. Dit bedrag wordt niet vergoed door de verzekering. Een immens bedrag waarvoor wij uiteraard alle mogelijke financiële hulp kunnen gebruiken!

We moeten hoop houden dat er een behandeling gevonden wordt tegen deze verschrikkelijke ziekte, ook buiten onze landsgrenzen. Help mee in de strijd tegen kanker en geef “Wendy hope 4 life”!

Liefs,
Familie en vrienden van Wendy & Fay

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
https://www.facebook.com/wendyshope4life