Aanwezigheid kantine

Registratie bij bezoek aan kantine of terras van HSV

Ook HSV zal aan de registratieplicht moeten voldoen. Voor sportkantines gelden namelijk dezelfde voorwaarden als die voor de horeca.
Alle bezoekers aan de kantine of het terras moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. van een eventueel GGD contactonderzoek.
NB: Spelers en begeleiders die op het wedstrijdformulier staan of aangemeld zijn voor de training, zijn uitgesloten: deze zijn geregistreerd via de voetbal.nl app/het digitale wedstrijdformulier)

Wij kunnen ons voorstellen dat het achterlaten van gegevens een extra drempel is om de kantine of het terras van HSV te bezoeken. Toch willen wij jullie vragen dit wel te doen. HSV doet niets met de gegevens als er geen signaal van besmetting komt. De gegevens worden 14 dagen bewaard, waarna deze gewist worden. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Als je je niet wilt of kunt aanmelden via de app of online, dan liggen er formulieren in de kantine.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Registreer je hier:

  Waarom registreren?

  1. Dit registreren is een een voorwaarde om de kantine en terras überhaupt te mogen openen.
  2. De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.
  3. HSV kan de omzet in Corona-tijd goed gebruiken, dus help ons vooral de kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te stoppen.
  4. En last but not least…. Bij het bestellen online doen we inmiddels niet anders en ook via de social media kanalen is het achterlaten van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de normaalste gang van zaken.
  Sponsoren