aanmelden en/of afmelden doe je zo

28 mei 2019

AAN EN AFMELDEN.

HSV is een voetbalvereniging waar je van harte welkom bent als speler, vrijwilliger, bezoeker en als sponsor. HSV heeft een prachtig nieuw clubhuis, enthousiaste trainers en een traditie van meer dan 80 jaar voetballen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom in het weekend maar langs op sportpark Het Maalwater om kennis te maken met de club, de sfeer en de mensen van HSV. Als je lid wilt worden meld je dan aan bij de ledenadministratie via het inschrijfformulier.

Jeugdleden kunnen eerst twee keer op proef meetrainen. Even melden bij de ledenadministratie, met vermelding van naam en geboorte datum. De ledenadministratie stelt de trainers op de hoogte dat er een “proeflid” mee komt trainen en geeft door bij welke groep er getraind kan worden.

Download hier het inschrijfformulier.

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP.

Afmelden bij de ledenadministratie:

(ledenadministratie@vvhsv.nl)

  • SCHRIFTELIJK of per MAIL met vermelding van naam, adres, geboortedatum en elftal waarin men speelde.
  • Afmelden bij je hoofdleider, leider, aanvoerder of trainer is NIET voldoende.
  • Indien men VOOR 15 JUNI schriftelijk opzegt, heeft dit geen verdere financiële consequenties. De incasso wordt dan ook automatisch stopgezet.
  • Bij niet tijdige afmelding, bent u automatisch lid voor het nieuwe seizoen en bent u de voor u geldende contributie verschuldigd.

Opzeggen lidmaatschap moet op bovenstaande wijze voor 15 juni binnen zijn.

OVERSCHRIJVEN.

Allereerst afmelden bij de oude vereniging en eventuele openstaande boetes c.q. contributie voldoen! Aanmelden bij de ledenadministratie van de nieuwe vereniging en aangeven dat het om een overschrijving gaat en van welke vereniging. Dan wordt de overschrijving digitaal geregeld bij de KNVB.

Overschrijvingen moeten 15 juni binnen zijn bij de KNVB.

Ledenadministratie:

Yvon Pronk
Boekenstein 70
1852 WV Heiloo
072-5336558
ledenadministratie@vvhsv.nl

Bovenstaand email adres is ook voor het doorgeven van wijzigingen van adrestelefoon en/of email.