Aanloop naar de lente

30 april 2018

Hoewel het weer het niet liet aanzien deze dag komt de lente toch echt deze kant op. Aanvankelijk geen wedstrijd gepland maar door de vele regen de afgelopen winter stonden er vier thuiswedstrijden op het programma.
HSV Vr 2 had er duidelijk zin in zondag. Op het veld van RKEDO tegen Vr 3 werd het maar liefst 1-7 voor de vrouwen uit Heiloo. Het gaat lekker meiden!
HSV 4 had het duidelijk lastig en werd met 1-5 verslagen door LSVV op het terrein van HSV.
HSV 8 mocht eindelijk weer eens aantreden op het hoofdveld van het Maalwater tegen Vitesse 22 ‘10. En onder toeziend oog van (nieuwe) vriendinnen werd duidelijk dat dit de plaatst is waar de mannen thuishoren. De prima leidende scheidsrechter (Gerard) had alles in de smiezen en deelde zo links en rechts wat reprimandes uit. Vanaf de tribune mocht ik prima lopende aanvallen zien en prachtige passes over vele meters (van met name de linksachter/half.. wat een loop vermogen). Doelpunten van invaller Stoffel en een controlerende laatste man Hans die binnenkort in een BMW i8 zal toeren! De uitslag die op het bord kwam te staan was uiteindelijk 8-1 voor de mannen uit Heiloo.
HSV 3 had het daarentegen weer wat moeilijker en tegen Meervogels werd het 2-4.
Het wisselvallige Ve 2 was vroeg aan de beurt om tegen Wijk aan Zee aan te treden. Tegen de Wijkers werd het helaas 8-1.
HSV Ve 1 was ook deze zondag actief en een ontspannen coach gaf aan afloop aan dat de drie punten gewoon weer in de tas zaten. Tegen WBSV werd het 2-1 voor de rood gele.

Komende week wederom een rustig programma. Thuis twee potjes HSV 3, HSV 8 en een oefenwedstrijd van de HSV 1 tegen HSV 2.
Zondag 13 mei staat voor HSV 1 de belangrijke wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Alkmaarsche Boy’s 1 op het programma. Bij winst en daarna nog 2 wedstrijden te gaan maakt HSV 1 ‘gewoon’ voor de tweede keer achter elkaar kans om kampioen te worden. Hierna volgt op zondag 20 mei thuis tegen het op het moment op de 5de plek staande Kolping Boys en als afsluiter op 27 mei de uitwedstrijd tegen Zaanlandia 1 dat momenteel 1ste staat met 3 punten voorsprong.

Vrijwilligers denken jullie nog aan de vrijwilligers / medewerkers avond van 16 mei! Geef op dat je komt! (klik hier voor info)
En natuurlijk de HSVeiling op 26 mei. Zorg dat de entree kaarten hebt voor onder andere:
Een wedstrijd van Manchester City, Chelsea of Juventus (de laatste met hotel!), een nieuwe scooter, een Meet en Greet met Maan op 27 oktober bij een gala avond in de cultuurkoepel, 13 weken een bos bloemen , een nieuwe fiets, de Veranda tour 2018, een Walking Diner, van vrijdag tot en met maandag rijden in een BMW i8, een weekend Rovershut, appeltaarten, golven met David Logge en Henk van Rijnsoever, meedraaien met de KNRM / reddingsbrigade Egmond, Greenfee, bowlen, haardhout, meelopen met Andy Houtkamp, weekend zomerhuis in Friesland, invallen bij HSV 1, AZ shirts met handtekeningen van huidige toppers en toekomstige toppers etc etc etc Klik hier voor ALLE kavels en promo’s (laatste update toegevoegd!!)