Wisselvallig HSV weekend..

24 april 2017

Het seizoen loopt op het einde en daardoor lijkt het aantal wedstrijden al minder te worden.

HSV VE 35+, inmiddels kampioen, speelde uit tegen Zeevogels en won afgetekend met 1-5. (10 gespeeld, 9 gewonnen en 1 gelijk!)
HSV VE 45+… kreeg een flink pak slaag van DTS en ging met 0-9 ten onder.
HSV Vr 1 was vrij en speelt 30 april tegen Seanden, bij winst kan de tweede plaats weer worden heroverd.
HSV Vr 2 moest de meerdere erkennen in GSV Vr 1 en verloor met 0-4 . Volgende week tegen RKEDO meiden .. die staan 1 plekje boven jullie en moet ‘te pakken’ zijn.
HSV 8 won met 5-0 van SVW ’27 en nestelt zich stevig in het linker rijtje. Prima seizoen voor HSV 8.
HSV 7 ging onverwacht onderuit tegen FC Uitgeest en verloor met 2-5. HSV 7 staat op het moment 3de met een heel goed uitzicht op de tweede plaats!
HSV 6 verloor nipt met 1-0 van het als tweede geplaatste Vitesse ’22. Jammer maar uitgaande van de ranglijst geen schande.
HSV 5 won met 2-3 uit bij DEM. Als HSV 5 blijft winnen is de tweede plaats een reële plek om te eindigen over 3 wedstrijden!
HSV 4 was vrij. 30 april een lastige uitwedstrijd tegen De Flamingo’s.
HSV 3 ging onderuit tegen Vios W met 3-6. 30 april staat een vrije dag op het programma.
HSV 2 verloor de midweekse wedstrijd op 20 april van Vios W met 1-0. Met nog 1 wedstrijd te gaan kan HSV 2 nog kampioen worden maar dan moeten de nummers 1 (De Spartanen) en 2 ( De Foresters) de komende wedstrijden verliezen en HSV winnen. Een onwaarschijnlijk scenario maar het kan. Op 7 mei spelen de mannen van Jos Mouwes de laatste pot thuis tegen de Westfriezen en kan er terug gekeken worden op een succesvol seizoen!

HSV 1, de kersverse kampioenen. Speelden uit tegen WSV 30 en won ook deze pot met 1-2. Het gemiddelde van HSV 1 is erg goed te noemen. 23 gespeeld, 18 gewonnen, 3 gelijk en 2 verloren. Nog 3 potjes spelen en dan op naar de 2e klasse. Ter voorbereiding wordt het HSV Zomertoernooi gespeeld op 25 en 27 augustus waar naast HSV goede buur De Foresters, FC Uitgeest en Fortuna Wormerveer voor zijn gecontracteerd.

Wedstrijd verslag HSV 1;

Het bestuur en de spelers van HSV 1 ontvingen bij aankomst bij WSV’30 felicitaties en een mooie fototaart in verband met het behaalde kampioenschap. Een mooi (en lekker) gebaar!

De wedstrijd was vanaf het begin van 2 kanten zeer rommelig. Veel onnauwkeurigheden en veel balverlies bepaalde het spelbeeld van de hele wedstrijd. Toch weet HSV in de 20e minuut de score te openen. Een mooie voorzet van Max Dekker wordt afgerond door Ruben Vogel. Binnen een minuut echter weet WSV al de gelijkmaker te produceren waardoor HSV weer op jacht moest naar een nieuw doelpunt. Hier kwamen wel mogelijkheden voor, maar aan de andere kant heeft WSV ook een paar kansen gekregen, waardoor de wedstrijd beide kanten op kon vallen.

In de 66e minuut echter wist alweer Ruben Vogel de keeper van WSV met een mooie lob te verschalken en tekende hiermee voor de 1-2 overwinning.

Zondag a.s. om 14:00 uur spelen onze kampioenen thuis tegen De Rijp.