Wat een weekend .. veel beter gaan ze niet worden!

9 oktober 2017

HSV VR 2

Kijk .. heerlijk.. na een valse start van afgelopen week werd er zondag met 3-1 gewonnen van WBSV VR2. Volgende week naar Zaandijk die nog niet wisten te winnen..

HSV VR 1

Ook het eerste team van de Vrouwen HSV deden wat we van ze gewend zijn. De uitwedstrijd tegen Always Forward werd met maar liefst 0-5 gewonnen. Klasse! Komend weekend vrij.

HSV VE 45+

Ja ja .. de eerste punt(en) zijn binnen. In IJmuiden tegen SVIJ werd het 1-1. Gefeliciteerd. Dat met 11 man vanwege de vele afberichten is echt een hele lekkere ervaring! De mannen zijn gelijk terug te vinden op een keurige 5de plaats. Komend weekend lekker thuis om 10 uur .. dan moeten er toch een paar wissels te vinden zijn …

HSV VE 35+

Ook Ve 35+ wist het net te vinden en het eigen doel schoon te houden. De mannen wonnen met 2-0 van Sporting S. Komend weekend uit tegen het altijd lastige Egmondia. Rustig voetballen en de punten mee naar huis nemen, heren!

HSV 8

Een verrassende 4-3 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Ado ’20 11. Jammer mannen. Komende week tegen Limmen aan het doelgemiddelde werken J

HSV 7

Een prima overwinning van HSV 7 tegen Alkmaarse Boys 7. Drie keer werd het net gevonden. Komend weekend tegen Sporting Krommenie die 1 puntje achter jullie staan .. volle bak dus om de 2 plek vast te houden / te verbeteren.

HSV 6

Ook hier een keurige overwinning! Hollandia T werd met 3-1 verslagen. Volgende week Duinrand S die – gelet op de ranglijst – ‘te pakken’ moeten zijn. Na een winst partij komt jullie doelsaldo positief uit mannen, zet m op!

HSV 5

Na de forse uitglijder van vorige week werd er helaas ook deze week verloren maar de uitslag doet vermoeden dat het al beter gaat. 2-4 tegen FC Uitgeest was het resultaat. Komende twee weken vrij en dan tegen dorpsgenoot De Foresters, die net boven jullie staan met ongeveer dezelfde cijfers. Twee keer trainen onder leiding van Edward en dan moeten de drie punten gepakt kunnen worden.

HSV 4

Na de 6-0 van vorige week was het nu St Adelbert die aan de zegekar werd gebonden. Een 4-3 overwinning was het resultaat. Met 9 uit 3 en een doelsaldo van +14 gaat het erg lekker. Volhouden mannen!

HSV 3

HSV 3 speelde thuis tegen De Flamingo’s 2 en – als ik het goed heb onthouden – werd er na een 0-2 achterstand toch een 3-3 uitgesleept. Komend weekend naar LSVV die 1 puntje minder hebben. Winnen en de bovenste plaatsen in het zicht houden.

HSV 2

Ook HSV 2 keek tegen een 0-2 achterstand aan tegen WSV 30 2 en wist er een gelijk spel van de maken. Kijken naar het laatste kwartier kon deze wedstrijd werkelijk alle kanten op.. HSV kreeg dotten van kansen en in verdedigend opzicht viel er iets te verbeteren. WSV kwam 2 keer alleen op onze sluitpost af waarbij een keer naast werd geschoten en een keer werd de bal op de lijn tegengehouden door een van de verdedigers (wat op zichzelf natuurlijk een top actie was!)

Een 2-2 resultaat, een gedeelde eerste plek en doelsaldo van +4.. keurig!

Komende wedstrijd tegen medekoploper Grasshoppers 2. Alle zeilen bij zetten en de punten mee naar Heiloo nemen!

Maikel

HSV 1

HSV wint ook de 3e wedstrijd en is alleen koploper.

Tegen KFC zag het er de eerste 25 minuten niet naar uit dat HSV aan het langste eind zou trekken. De Kogers waren dat gedeelte de sterkere ploeg, maar scoren deden ze niet. Na 35 minuten haalde voor HSV Tim van Hekken verwoestend uit vanuit een moeilijke hoek, maar het stond wel 1 – 0 met de bal gesponsord door Marco Kempenk van De Groenehypotheekadviseurs.

De Rood/gelen werden sterker en in de 2e helft werd dat beloond met een 2e goal, door Tim van Hekken ingeleid die de bal aan Max Dekker gaf. Max ging naar de buitenkant en trok de bal voor het doel waar Ruben Bugter klaar stond om in de 51ste minuut in te schieten, 2 – 0. 4 Minuten later werd de bal goed onderschept door Dennis Houtenbos die direct een dieptepass op Max gaf. Deze omspeelde de keeper en scoorde 3 – 0. HSV ging wisselen en leek al op rozen te zitten, maar het werden bijna de stekels.

In de 75ste en 76ste minuut scoorde KFC via hun 2 ingevallen vervangers 2 maal, wat de stand en de spanning terugbracht: 3 – 2.

Zou het dan toch….? Nadat Indy Klamer de bal weer opgevangen had in het 16m. gebied schoot hij vanaf de grond een verre bal die totaal verkeerd werd beoordeeld door het centrale KFC duo, maar Rick Houtenbos profiteerde hiervan en scoorde de 4 – 2. Vlak hierna gebeurde dit nogmaals en toen greep de rechtsachter grof in , wat hem op een rode kaart kwam te staan. In de 88ste minuut werd een snelle combinatie tussen Rick en Ruben door Rick voorgezet, waardoor Max nogmaals kon scoren.

Enkele minuten later floot scheidsrechter Spaan, die een prima wedstrijd floot, af.

Komende week uit tegen Zilvermeeuwen.. de huidige (gedeelde) nummer 2.