Lange reizen en vette winstpartijen.

5 februari 2018

HSV Vr 2 was vrij.
HSV Vr 1 kregen Zaandijk op bezoek, de koploper. En dat was kennelijk te merken want de dames gingen op het eigen veld ten onder met 1-4. Komende week naar Kolping Boy’s. Als ik naar de stand kijk moet dit 3 punten op kunnen leveren.
Bedankt voor de kantinedienst!

HSV Ve 2 was vrij.
HSV Ve 1 moest op bezoek bij Kleine Sluis.. ik heb het even gegoogled.. Anna Paulowna.. leuke website.. de uitslag tegen de gelouterde mannen van HSV hebben ze er nog maar niet op gezet. Na vorige week Bergen met 0-5 te hebben afgedroogd werd Kleine Sluis met 0-6 aan de kant gezet.
Komende week Egmondia thuis.. ze hebben evenveel punten, belangrijke pot dus heren.

HSV 8
Won lekker met 3-1 van Ado ’20. Prima overwinning mannen. Jullie staan op de derde plek. Komende week Limmen op bezoek, altijd gezellig tijdens de carnaval..

HSV 7
Werd thuis met 2-4 geklopt door Vitesse ’22 9. Gelet op de stand was het niet nodig en werden er dure punten in de strijd om het kampioenschap. Natuurlijk staan jullie nog netjes op de 2e plek.

HSV 6 was niet best hoorde ik van een van de spelers. Er werd met 0-3 verloren van vv Bergen 3 dat lager geplaatst staat. Zonde van de drie punten. Komend weekend vrij en dan tegen de hekkensluiter Hollandia T.

HSV 5 mocht naar Knollendam om tegen het tweede team aan te treden. Knollendam had voor de wedstrijd 6 punten meer dus alles moet uit de kast komen.. en dat lukte. Met een 2-7 uitslag keerde de mannen van HSV terug naar Heiloo. Klasse!

HSV 4 was vrij.
HSV 3 speelde een hele goede tweede helft tegen Alkmaarse Boys 3 hoorde ik. In de 20ste minuut moest Dick (keeper) vervangen worden omdat zijn gezondheid hem in de steek liet. Met Sander Robert op doel werd de wedstrijd vervolgd. Na een 0-5 ruststand (!) werden de neuzen tijdens de thee de goede richting op gezet en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 6-5 voor de Boys uit Alkmaar.
Het goede resultaat van de tweede helft maar onthouden en komend weekend thuis vanaf het begin scherp zijn tegen LSVV. LSVV heeft 1 punt minder dan jullie dus ook hier is het wel belangrijk om de drie punten thuis te houden.
Jullie staan de op de lijst voor kantine dienst.

HSV 2
Speelde gelijk met 0-0 tegen Hollandia T. Dit was niet best hoorde ik naderhand en ook als ik naar de stand kijk hadden er drie punten bijgeschreven moeten worden. Komend weekend tegen de nummer 4, Grasshoppers de kans om te laten zien dat het er zeker in zit.

Hans Ursem maakte voor jullie van HSV 1 het volgende verslag:

HSV 1 verliest van feller DWS.

De eerste 25 minuten waren voor DWS dat fel op de bal zat, de tegenstander, in dit geval HSV, weinig ruimte gaf en tot aan het randje ging. Al in de 5e minuut kon de no. 6 Aigan binnen de 16 m. de bal aannemen en draaien, waarna de bal werd neergelegd voor de spits die de trekker mocht overhalen; 1 – 0. Veel duels waren voor de blauw/zwarten. Het leek wel of de HSV’ers nog niet wakker waren, ondanks dat de wedstrijd zelfs om 14.30 uur begon.
Na ongeveer een half uur begon HSV meer zijn eigen spel te spelen. De combinatie werd meer gezocht en de duels werden nu wel meer gewonnen. In de 36ste minuut werd de bal goed door Arend Swart afgeschermd op de rand van het strafschopgebied; hij hield goed het overzicht, legde de bal terug op Bram Karels die via het been van een DWS’er doel trof: 1 – 1.
5 Minuten later een zelfde situatie, maar nu schoot Teun Kops de bal hoog over.

Wij, de HSV-supporters kregen weer vertrouwen voor de 2e helft en HSV bleef inderdaad sterker. In de 65e minuut werd een voorzet van Tim van Hekken via de arm van een verdediger in de arm van de Amsterdamse keeper geschoten. Geen penalty!!
Vlak daarna kon Tim er alleen vandoor gaan, maar jammer genoeg ging hij rechtdoor , dwz. aan de buitenkant van de 16 m., in plaats van naar binnen te snijden en zich zo beter voor het doel kon plaatsen om makkelijker een hoek uit te zoeken. Nu ging zijn schot op doel voorlangs.
In de 72ste minuut mocht Dennis Houtenbos van 18 m. aanleggen voor een vrije trap. De richting was prima, het schot was hard genoeg, maar via de rug van een verdediger ging de bal corner.
In de tussen tijd kwam DWS bijna niet meer voor het doel van Indy Klamer en toen in de 83ste minuut de nr. 8, Delano, rood kreeg omdat hij Ruben Bugter van achter haakte, kregen we nog meer hoop. Maar….., wat Dennis zo graag wilde, namelijk scoren deed hij…. in eigen doel. Een voorzet over de grond, waar Indy niet bij kon werd door Dennis in het eigen doel gegleden.

Daarna was het alles of niets. Het werd niets.

Volgende week komt Zilvermeeuwen naar Heiloo. Daar is nog een appeltje mee te schillen, gelet op de 5 – 1 nederlaag in de uitwedstrijd!!