De Club

Voetbalvereniging HSV

Opgericht 1 juni 1930

Sportpark Het Maalwater
Maalwater 4
1852 RH Heiloo

Secretariaat
072 - 533 28 90

info@vvhsv.nl


HSV logo

Dank aan organisatie internationale toernooi Bensheim.

 Het jeugd- en hoofdbestuur van HSV bedankt hierbij de organisatie en de begeleiders van het internationale toernooi in Bensheim. Van diverse kanten hebben we begrepen dat het een heel geslaagd evenement is geweest en dat de organisatie... lees verderHSVeiling een groot succes!

5 april j.l. was de dag van de HSVeiling. Na maanden van voorbereiding liepen om 18:00 uur de eerste gasten binnen. Na een welkomstdrankje in de Basis,werd aan totaal 150 personen een buffet aangeboden, tot in de puntjes verzorgt door... lees verderAangepast trainingsschema Mei vakantie

Van zaterdag 26 april tot en met maandag 5 mei is de meivakantie gepland.  In overleg met de trainers van de niet selectie elftallen is afgesproken dat in deze periode geen training wordt gegeven. . Op zaterdag 3 mei is er weer een... lees verderHSV swingt in Bensheim.

Afgelopen weekend stond het paastoernooi in Bensheim op het programma voor de A1/B1/C1 en D1. Mooie nationale en internationale clubs deden mee aan dit toernooi.

lees verderKlaasJan Huntelaar Kleurwedstrijd

Zat je je toch al te vervelen tijdens pasen? Heb je niets te doen in de mei vakantie? Alle kinderen van 4 t/m 12 kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd van Klaas Jan Huntelaar en hele mooie prijzen winnen.

lees verderLet Op: 2e inschrijfronde HSV Jeugdkamp 10 mei

Op 10 mei aanstaande van 9 tot 12 uur kunnen jullie je inschrijven voor het HSV Jeugdkamp (7 en 8 juni); het beloofd weer fantastisch te worden. We zitten dan klaar op "De Basis" om jullie in te schrijven. De vijfentwintig euro... lees verderHSV Damesvoetbal 40 jaar jong!

De afdeling dames van voetbalvereniging HSV bestaat dit jaar 40 jaar! Reden genoeg om de “oude garde” weer op te trommelen. Zaterdag 24 mei is het jaarlijkse voetbaltoernooi voor de meisjes bij HSV. Aansluitend speelt het huidige HSV... lees verderAS Donderdag 17 april Mooi Weer Voetbal

Aanstaande donderdag 17 april is er weer mooi weer voetbal. En je weet het, je bent nooit te slecht en nooit te goed om mee te doen. Pak je oude kicksen uit de kast en kom naar HSV. Of beter nog haal voor je vader, opa, oom, broer de... lees verder 

1 HSV-supporter online