Onze top- en hoofdsponsor

De Club

Voetbalvereniging HSV

Opgericht 1 juni 1930

Sportpark Het Maalwater
Maalwater 4
1852 RH Heiloo

Secretariaat
072 - 533 28 90

info@vvhsv.nl
 

HSV logo

HSV is op zoek naar een enthousiaste kantine beheerder (m/v).

De functie kantinebeheerder (m/v)  betreft een betaalde functie binnen HSV.
De kantinebeheerder draagt zorg voor het goed functioneren van de kantine en keuken in overleg met het bestuur, onderhoudt contact met leveranciers, stelt het assortiment vast en draagt bij aan een goed verloop van diverse activiteiten die in de kantine plaatsvinden.
Minimaal werkzaam in de kantine op donderdagavond, zaterdag en zondag.
lees verder

De jeugdvoorzitter....

Beste HSV’ers,

Vorig jaar februari ben ik gevraagd om jeugdvoorzitter te worden van onze mooie club HSV en ik heb geen moment getwijfeld! Mijn intentie was om deze rol minimaal voor een periode van 3 jaar met hart en ziel te vervullen. Helaas zijn de omstandigheden dusdanig veranderd dat ik helaas na 1 seizoen mijn functie al moet neerleggen. De interessante, uitdagende en gezellige werkzaamheden als jeugdvoorzitter zijn op dit moment niet meer te combineren met mijn huidige functie bij het UWV. Ik vind het ontzettend jammer dat ik deze beslissing heb moeten nemen maar de broodheer gaat nu eenmaal voor…

lees verder

De Klant is Koning bij de Vomar

Mensen die HSV een warm hart toedragen en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen kunnen ervoor zorgen dat de HSV clubkas gratis gespekt wordt.

De Klant-Is-Koningkaart geeft u aan de caissière. Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. 

Heeft u al een kaart maar heeft u uw nummer nog niet doorgegeven.. mail even naar  Yvon via:  ledenadministratie@vvhsv.nl

lees verder

Truus Hensen opgenomen

HSV'ers 

vorige week werd onze Truus Hensen opgenomen in het Hospice in Alkmaar.
Truus heeft aangegeven dat ze een kaartje enorm kan waarderen! Als je op bezoek wilt kan dat na afspraak via het Hospice (072 5142300) en dat zal in het algemeen na 15 uur zijn en afhankelijk van hoe Truus zich voelt.

Het adres is

Mevr. Hensen
Hospice Alkmaar,
Kamer 9
Blanckerhofweg 13,
1816HG  Alkmaar.
lees verder

Aan / afmelden / pasjes

Voor de regels met betrekking tot aan en afmelden klik hier

Nieuwe of verlopen spelerspassen

Alle pasfoto's zijn ingevleverd, IEDEREEN BEDANKT :-) 
lees verder

zomerstop.. complex schoon houden!

Het is zomerstop... ook voor de vrijwilligers..
De kleedkamers zijn allemaal helemaal schoongemaakt. Dit wordt tot en met augustus dus niet meer gedaan.
Niet meer gebruiken dus!
De grasvelden worden door de gemeente weer helemaal in orde gemaakt. Hier hoort onder andere inzaaien bij..
Als je er op gaat lopen kunnen de zaden niet ontkiemen / groeien => geen mooi / goed voetbalveld komend seizoen!
Niet op lopen dus!

Het huidige A veld is afgekeurd.. niet meer gebruiken. 

(De toplaag van) Het A veld wordt in de zomer geheel vernieuwd, tijdens de werkzaamheden is het niet toegestaan om op het A veld te komen.

Iedereen bedankt voor de medewerking en een hele mooie vakantie gewenst!

Het bestuur

lees verder

Afsluiting seizoen HSV A1 zon

Op 18 juni werd bij teambegeleider John Conteh het seizoen van HSV A1 zon op passende wijze afgesloten met een heerlijke barbeque. Gelegenheids topchef Maurice Ory zorgde ervoor dat de vlees gerechten goed gebrand op de borden belanden.  HSV A1 eindige dit seizoen op een 6e plaats.

zie voor de HSV fotopagina voor alle foto's van deze gezellige middag. 

 

lees verder

voortgang kunstgrasveld

Zaterdag 11 juni zijn Hein Spaans, Nick Sombroek, Indy Klamer, Mick Leeuwenkamp en Hans Ursem naar FC. Abcoude en naar SEW in Nibbixwoud geweest om kunstgrasvelden te testen.

Met diverse oefeningen, zoals korte en lange passes van Nick en Mick over de grond, verre passes door de lucht, kappen en draaien en het vallen van de keeper, door ballen vlak naast de keeper te schieten, waardoor Indy, de sluitpost van HSV1, naar links en rechts moest duiken, hebben we de 2 soorten kunstgras getest. Het kunstgras dat bij de FC. Abcoude ligt werd door de genoemde als beste kunstgrasveld beoordeeld.

De gemeente Heiloo heeft op 20 juni het groene licht gegeven, nu kan de fa. van Kessel spoedig beginnen met het vervangen van de oude kunstgras toplaag.

lees verder

Vrijwilliger van de Maand

Vrijwilligers bedankt.                                                                                                                                                              

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!

lees verder

VERANDA TOUR 2016.. TOP

Bij ter presse gaan van dit bericht is de VERANDA TOUR 2016 nog in volle gang. Sterker het heerlijke vlees op de BBQ's van keurslager KEES BURGER is nog niet allemaal op. Het begon om 15:00 uur bij het Witte Kerkje (waar toen nog iedereen een beetje onwennig in de camera keek....) en het eindige in de achtertuin van Ruud Bruin. Tussendoor werden er bij de de veranda's bij Wim Leering, Jan Kraakman en Pieter Leering heerlijke biertjes geproefd met natuurlijk  de nodige hapjes van de gastheren en vrouwen. Het was (is) een fantastische herhaarling van twee jaar geleden en alweer een start van een echte oergezeliige HSV traditie!

Klik hier voor de sfeer foto's. 

Alles gastheren en vrouwen en Kees Burger: ontzettend bedankt voor alle medewerking/sponsoring!!

lees verder

 

3 HSV-supporters online
HSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze Sponsors