Onze top- en hoofdsponsor

De Club

Voetbalvereniging HSV

Opgericht 1 juni 1930

Sportpark Het Maalwater
Maalwater 4
1852 RH Heiloo

Secretariaat
072 - 533 28 90

info@vvhsv.nl
 

HSV logo

Walking Football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.
 
Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. ...
 
lees verder

HSV-G traditie: weekend Texel

HSV G voetbal heeft weer een fantastisch - traditioneel - weekend beleeft op Texel. Iedereen ontzettend bedankt die dit weekend tot een succes hebben gemaakt!
Namens alle spelers en begeleiders willen wij de @Dolfinn -stichting en De Vrienden van HSV bedanken voor hun bijdrage aan ons Texel Weekend!!!

lees verder

HSV 4 Kampioen

Na een enorm spannende wedstrijd tegen directe conurrent Alkmaarsche Boys wist HSV 4 opnieuw (!) het kampioenschap binnen te slapen. HSV 4 had aan een gelijk spel genoeg en vlak voor tijd kwamen de Boy's op een 3-3 stand nadat HSV op een 1-3 voorsprong had gestaan.

HSV 4 gefeliciteerd!!

HSV 5 IS (BIJNA) KAMPIOEN. 

HUN REST ALLEEN NOG DE 50 MINUTEN TE SPELEN VAN DE GESTAAKTE WEDSTRIJD TEGEN EGMONDIA MET EEN TUSSENSTAND VAN 2-0 VOOR HSV.

 

lees verder

2e HEILOO OLYMPICS

Stichting KEES, Showhero, Dolfinn, G-sport foundation, SGSH, SportRaad Heiloo en Buurtsportcoach Heiloo hebben de handen ineen geslagen en organiseren op 18 juni de tweede Heiloo Olympics.

Dé sportdag voor iedereen met of zonder beperking!

Voor onze landenteams zijn wij op zoek naar enthousiaste en sportieve deelnemers. Zo’n prachtige olympische medaille wil jij toch ook winnen?.....

lees verder

JEUGDWEEKEND komt er aan..

Het jeugdweekend komt er weer aan..4 en 5 juni 2016!!

HULP GEZOCHT: Voor het jeugdweekend zijn wij nog op zoek naar enthousiaste ouders die ons gezellige team van de nachtwacht willen versterken!! 

Het is hierbij de bedoeling dat je een nacht wakker blijft om de jeugd in de gaten te houden. De tijden zijn van 23.00 tot 8.00 uur en we maken er samen een gezellig nacht van. Heb je interesse meld je dan aan bij het volgende mailadres:  phm.schoonhoven@quicknet.nl

We wachten op u reactie en maken er een leuk weekend van!! WIJ HEBBEN ER ZIN IN 

 
 
lees verder

Trainer meiden D en C jun gezocht.

HSV heeft het meidenvoetbal hoog in het vaandel staan. Het meiden voetbal is een sterk groeiende afdeling van onze vereniging en telt nu 140 meiden. Daarom wil HSV het komende jaar een kwaliteitsslag maken in het meiden voetbal. HSV heeft dit jaar een eigen meiden bestuur aangesteld. Dit meiden bestuur is ambitieus en wil het meiden voetbal op een hoger plan brengen. Nu worden de meiden nog getraind door goedwillende vrijwilligers. Om onze ambities verder gestalte te geven zoeken wij voor het seizoen 2016-2017 een enthousiaste trainer voor de meiden D pupillen (MO13) en C junioren (MO15) ..
lees verder

Kom allemaal naar het Mona Burgeringtoernooi!

Zaterdag 21 mei om 10.00 uur begint op ons complex alweer het derde Mona Burgering meidentoernooi. Dit toernooi is inmiddels een traditie en staat garant voor een prachtige voetbaldag met mooi weer en een geweldige sfeer.
Dit jaar hebben we ons toernooi verbonden aan een goed doel namelijk het realiseren van een sportveld voor (wees)meiden in Malawi.
Dit sportveld zal vernoemd worden naar Els Harkmans wat voor ons een extra motivatie is om van dit sportveld een groot succes te maken...
lees verder

HSV 1-KFC 1 ..1-3.. Trots op HSV!

Zoals in het wedstrijd verslag staat konden we het op het veld deze keer niet waar maken. Maar we geven nog niet op de nacompetitie biedt een hele goede kans om te promoveren.
Wat ook benadrukt moet worden is de fantastische inzet van de medewerkers van De Foresters die een prima gastheer waren voor deze wedstrijd. Ook de mensen die vlaggen hebben gemaakt en met luide aanmoedigingen aanwezig waren bedankt voor de steun.. lees verder..
lees verder

Titel in 3B terecht naar KFC.

Op het veld van buur De Foresters is KFC de terechte kampioen geworden in de 3 e klasse B.
 
HSV probeerde het met veel voetbal maar vergat daarbij dat duels gewonnen moesten worden. Daarin ging KFC voorop in de strijd. Dat leverde hen ook 2 gele en zelfs een rode kaart op. Het was ook ongetwijfeld de routine die de doorslag gaf. Toen de linkerspits een moment op rechts verscheen, daar een dribbel inzette en a la Robben naar binnen slalomde en een prachtig schot afleverde dat onhoudbaar voor Tijs Laagland doel trof, zaten de Kogers eigenlijk al op rozen. Dat was in de 25 ste minuut. HSV kon daar niet veel tegenover zetten. Even veerde de HSV aanhang op toen een KFC’er in de 30 ste minuut rood kreeg op advies van de (neutrale) grensrechter.
lees verder

HSV F5 kampioen

HSV F5 heeft zaterdag morgen met maar liefst 14-3 gewonnen en zijn KAMPIOEN geworden!

HSV F5 speelt het hele seizoen in de mooie shirts met opdruk van KOET tuin en Boomzorg

Gefeliciteerd mannen, ouders en begeleiding!!

De vlag kan uit ;-)

 

lees verder

 

4 HSV-supporters online
HSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze SponsorsHSV Heiloo - Onze Sponsors